ما کمک می‌خواهیم!

راوی: خانم اعظم السادات یاسینی

نام مجموعه: جمعیت بانوان امام حسنی

استان: کرمانشاه

 بیوگرافی:

سن: 43 سال، شغل: خانه‌دار، تحصیلات: دیپلمکادر اصلی:

شروع فعالیت:

15 سال

فعالیت‌ها:

بنده براساس دغدغه‌ای که خودم و همسرم داشتیم، برای اینکه دستی در سفره‌مان باشد که برکت خدا همراه آن باشد و حق خودمان را نسبت به نیازمندان ادا کرده باشیم، تعدادی از خانواده‌های آبرومند مسجد محل را زیر نظر گرفتیم که متوجه شدیم از مغازه‌های محل کالای قسطی می‌آورند و ما گفتیم هزینه اینها را می‌دهیم. در ابتدا چند خانواده بودند اما بعد از آن تعداشان به 110 خانواده به شکل مستقیم و 200 الی300 خانواده به شکل غیرمستقیم رسید. یک تعداد را ماهانه کمک می‌کردیم و بقیه را زمانی که نذورات و… بدستمان می‌رسید می‌توانستیم کمک کنیم.

تا اینکه به مرور همه چیز گران شد و دیگر در توانمان نبود به این افراد کمک کنیم. ما تا قبل از آن زمان در حسینه‌مان قفسه کوچکی داشتیم که در آن عسل، بادام و دیگر محصولاتی را که آشنایان به ما می‌دادند را آنجا می‌گذاشتیم و می‌فروختیم، پولش را هم برای کارهای خیر استفاده می‌کردیم. بعد از گرانی‌ها با خانواده‌ها جلسه تشکیل دادیم و گفتیم که ما به این دلیل دیگر نمی‌توانیم همکاری کنیم اما پیشنهادهای کاری که به ما داده شده بود، اعم از پرستاری کودک، نگهبان و… را به آنها انتقال دادیم. در این جلسه‌ خیلی‌ها ریزش کردند و قبول نکردند که به کارهایی که گفتیم بروند. برای افرادی که گفتند کار آبرومندانه خوب است و… اماناتی را فراهم کردیم مانند سبزی‌خردکنی و فریزر و… همچنین برای بعضی دستگاه آبغوره و آبلیمو گرفتیم و با محصولات تولید شده در قفسه حسینیه بازار فروش برایشان ایجاد کردیم. در حال حاضر تقریباً 40 الی 50  خانواده هستند که تولید محصول دارند.

بعدا از آن حسینیه خارج شدیم و یک خانه‌ای را اجاره کردیم که در طبقه بالا افراد کار می‌کنند و طبقه پایین نیز فروشگاه است و محصولات را می‌فروشیم. همچنین یک گروه خیریه داشتیم که در آنجا اعلام کردیم که اشغال‌زایی کرده‌ایم، بدین ترتیب این گروه بزرگتر شد و از ما همچنان خرید می‌کنند.

کار که مقداری پیش رفت، دیدیم از میان این افراد خانمی است که دست‌پختش بسیار خوب است، او غذا آماده می‌کرد و ما برایش می‌فروختیم. درحال حاضر در آن آشپرخانه 5 یا 6 خانم فعال هستند و روزانه 10 الی 15 نوع غذا پخت می‌کنند. به عبارتی ما واسطه فروش اقلامی هستیم که آنها یا در منزل و یا در مجموعه ما آماده می‌کنند.

همچنین اردوهای زیارتی مانند کربلا را داریم که توانستیم 18 نفر را قسطی به زیارت ببریم، یا در پول رهن منزل افرادی که مستأجر هستند هم کمک می‌کنیم.

علاوه بر این قربانی اول ماه گذاشته‌ایم و ماهانه 300 الی 400 عدد مرغ ذبح می‌شوند و در ماه 2 یا 3 عدد اهدا می‌کنیم.

باخوردها:

  • چیزی که در ابتدای اشتغال‌زایی به بنده خیلی امید داد این بود که به خانمی که دستگاه سبزی خردکنی برایش خریده بودیم گفتم راضی هستی؟ گفت وقتی من قبلاً مغازه می‌رفتم و بچه‌ام چیزی می‌خواست کتکش می‌زدم که مگر نگفتم چیزی نباید بخواهی، ولی الان خودم او را می‌برم و می‌گویم اگر چیزی دلت می‌خواهد بگیر. این بزرگترین خیر برای من است.
  • نماز جماعت هر روز در مجموعه برقرار است.
  • افرادی که در مجموعه هستند، خودشان کم‌کم پوشش بهتری پیدا کرده‌اند و بهتر شده‌اند.

این تجربه متعلق به طرح «مرکز مشاوره امام رضا (ع)» با 2 تجربه ثبت‌شده می‌باشد.

مجری طرح:

تصویر اعظم السادات یاسینی

اعظم السادات یاسینی

https://mtedad.org/?p=7831

تجربه‌های مشابه:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

No products in the cart.

Return To Shop
ورود به سایت