ما کمک می‌خواهیم!

راوی: خانم زهرا کاظمی‌پور

نام مجموعه: مرکز نیکوکاری حامیان کارآفرین

استان: کرمان (کرمان)

بیوگرافی:

سن: ۵۷ سال، شغل:مدیریت جهادی، تدریس حوزه و دانشگاه تحصیلات: طلبه سطح سه فقه و اصول

کادر اصلی:

هشت نفر

شروع فعالیت:

سال 1398

فعالیت‌ها:

ما قبل از کرونا بحث اقتصادی را که شعار سال بود، همیشه به عنوان منظومه فکری خودمان داشتیم و در کنار کارهایمان انجام می‌دادیم. در حوزه، دانشگاه یا ضمن خدمت ادارات، اقتصاد را بیشتر به صورت تئوری بحث می‌کردیم و از لحاظ علمی مثلاً 23 بند اقتصاد مقاومتی را بیان می‌کردیم. کرونا که آمد باعث گرانی و بیکاری شد و ما یک مرکز نیکوکاری حامیان کارآفرین را ایجاد کردیم.

درست است که محور کارهای ما ایجاد شغل برای نیازمندان است اما مهم‌ترین محور آن استفاده از ظرفیت محله است. در این راستا اولین کاری که کردیم محله را شناسای کرده و درب خانه‌ها کتاب می‌‌بردیم و همین شناسایی باعث شد که هفت تولیدکننده خانگی مشخص شوند. ما شروع به فروش محصولاتشان و حمایت از این افراد کردیم. در کنار فروش، کار تولیدات را داشتیم، نظارت بر تولیدات و قیمت هم بود و این هنوز ادامه دارد و حتی گسترش هم پیدا کرده است. به عبارتی با باقی محلات و شهرستان‌ها و استان‌ها در تعامل هستیم که هم الگوی محله را منتقل کنیم و هم تبادل محصولات داشته باشیم.

در حال حاضر در حال گسترش فعالیت خود هستیم، هم روی سواد اقتصادی خودمان و آموزش‌های اقتصادی که می‌بینیم کار می‌کنیم و هم روی کارهای عملی که باید نواقص آن گرفته شود؛ مانند قراردادها، حساب‌های مالی و تولید محصولاتی که باید برندسازی شوند. به دلیل اینکه که این راهکار فروش در حال گسترش است، علاوه بر گنجایش تولید محصول خانگی در محله، الان هم کارگاه و هم کارخانه اضافه شده و الحمدالله آدمای توانمند مختلفی را پیدا کرده‌ایم.

این فعالیت‌ها به جنب و جوش مسجد تبدیل شده و در کنار آن هم الحمدلله مشاغل تربیتی مانند تربیت کودک، مهدویت یا نماز وجود دارد و بقیه ظرفیت‌های محله هم به همان نسبت گسترش پیدا کرده است. توانمندی در هر رشته‌ای را محور گذاشته‌ایم و در محله‌های مختلف تربیت مربی مهدویت جذب کرده‌ایم؛ تربیت مربیان متولی خاص هم دارد مانند ارگان‌ها، ما حلقه وصل بین مردم و مسئولین شده‌ایم و بیانیه گام دوم را محور گذاشته‌ایم.

بازخوردها:

کارکردها فردی، اجتماعی و خانوادگی است و در هر سه اینها آیات و روایات و هم بیانات مقام معظم رهبری کمک بودند. ما هر قدمی که در راستای بیانات حضرت آقا برداشته‌ایم، خیلی برکت کار متفاوت شده تا اینکه ما بخواهیم از ذهن خودمان و یا با مشورت‌های دیگر پیش برویم.

همچنین بیانات روز به روز حضرت آقاست که تمام چالش‌های داخل کشور و بین‌المللی را با منویات ایشان تطبیق داده و سبب می‌شود نقطه امیدمان فراتر رود. همین امر سبب می‌شود هر یک شکست یا سنگی که جلو پایمان باشد، بیشتر باعث قدرت گرفتن ما شود تا کم شدن انرژی. درست است هر یک چالشی که به وجود می‌آید یک اصطکاک است و می‌تواند مخل باشد اما منویات آقا سبب پیشرفت و انرژی است.

نکات:

ما به این نتیجه رسیده‌ایم که مساجد که از لحاظ هیئتی بتوانند کار کنند، توانمندی‌های اجتماعیشان مضاعف است. کارهایی را که پیشنهاد می‌شود ما سعی می‌کنیم برای اینها هم هیئت تعریف شود، اگر هیئت هم نشود باید یک کار هفتگی مستمر باشد.

این تجربه متعلق به طرح «مرکز مشاوره امام رضا (ع)» با 2 تجربه ثبت‌شده می‌باشد.

مجری طرح:

تصویر زهرا کاظمی‌پور

زهرا کاظمی‌پور

https://mtedad.org/?p=7819
0

تجربه‌های مشابه:

راوی: خانم رباب دقاقله نام مجموعه: هیئت حضرت زینب کبری سلام‌الله استان:....

راوی: خانم بتول حسینی‌نژاد نام مجموعه: فعالیت در حوزه علمیه فاطمیه شهرستان....

راوی: آقای جواد پوردکان نام مجموعه: شبکه بهداشت استان: هرمزگان (جاسک) بیوگرافی:....

راوی: خانم نسرین احمدزاده نام مجموعه: کانون فرهنگی تبلیغی انصار الزینب (س)....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

No products in the cart.

Return To Shop
ورود به سایت