ما کمک می‌خواهیم!

خلاصه شرح فعالیت:

خانم عارفیان درباره دغدغه اصلی ایجاد این مرکز می‌گویند: این دغدغه زمانی شروع شد که به محلاتت حاشیه‌نشین رفتیم، در آنجا توسط یکی از سازمان‌های مردم‌نهاد کارگاهی برگزار شده بود به اسم کارگاه پیش از ازدواج. ما  در این کارگاه شرکت کردیم و دوستانی که شرکت‌کننده بودند سن خیلی پایینی داشتند و دخترانی بودند که در محلات حاشیه‌نشین زندگی می‌کردند. خانواده‌هایشان مجبور بودند دخترانشان را زودتر از موعد سن ازدواج 18 تا 35 سال شوهر دهند. دختران در این کارگاه 12 تا 15 سال را داشتند. پرس‌وجو کردیم و دلایلشان پرسیدیم که این باعث شد ما بتوانیم چنین سازمان و موسسه‌ای را بنا کنیم به دل جوان‌ها رفته بپرسیم و جویا شویم و مشکلاتی را که در محلات حاشیه‌نشین استان‌ها هست را به دست بیاوریم و بتوانیم کاری را برایشان انجام دهیم.

ایشانمی‌گویند در صحبت با خانوده‌ها دیدیم بیشترین دغدغه در حال حاضر خانواده‌ها وضعیت اقتصادیشان بود که نمی‌توانستند زندگی را که در آن دارای دختر و پسر بودند ساپورت کنند. از اینجا تصمیم گرفتیم از اشتغال شروع کنیم و یک کارآفرینی داشته باشیم. اول یک ایده و یک فکر بود. کارآفرینی باشد؟ یا کارگاه‌های پیش از ازدواج باشد؟ و چیزی باشد که به این محلات برویم و حداقل یک باری از دوش خانواده‌ها برداریم. بعد از چند ماه تحقیق و صحبت با دوستانمان تصمیم گرفتیم یک مجموعه هفت نفره  که بتوان در چنین محلاتی کار کند را ایجادکنیم.

ایشان درباره سازمان‌های مردم‌نهاد می‌گویند: سازمان‌هایی هستند که به صورت خودجوش کار می‌کنند و هیچ دستگاه نظارتی و دولتی او را از لحاظ مالی ساپورت نمی‌کند.

در نهایت بنده در سال 1395 به عنوان جوانی که دوست داشت در این زمینه فعالیت کند وارد این حوزه شدم. باعث شد که به همراه دوستانم یک سازمان مردم نهاد را تشکیل دهیم. این سازمان به به عنوان موسسه مردم نهاد آبشار امید شناخته شد با مجموعه‌ای از 7 اعضا و چندین اعضا در محلات کار می‌کردیم.

تصمیم گرفتیم حوزه فعالیتیمان در در حوزه حاشیه‌ای خرم‌آباد باشد و این فعالیت‌ها شامل ایجاد کارگاه‌های قالیبافی برای خانم‌های سرپرست خانوار شهرستان و همچنین با برگزاری کارگاه‌های پیش از ازدواج برای جوان‌ها و نوجوان‌ها در محلات حاشیه‌نشین شروع به کار کردیم.

هدف: کاهش آسیب‌‌های اجتماعی و رفتاری در سطح کشوری و استانی و همچنین به کارگیری نیروها جوان و رفع مشکلان جامعه، ایجاد اشتغال و کارآفرینی در مناطق محروم شهرستان‌ها و همچنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی رایگان در زمینه‌های مختلف می‌باشد.

این تجربه متعلق به طرح «مرکز مشاوره امام رضا (ع)» با 2 تجربه ثبت‌شده می‌باشد.

مجری طرح:

تصویر آذین عارفیان

آذین عارفیان

https://mtedad.org/?p=7292

تجربه‌های مشابه:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

No products in the cart.

Return To Shop
ورود به سایت