نوشتن طرح درسهای عفاف و حجاب برای «مؤسسة ریحانةالنبی»[1] قم، سرآغاز فعالیتهای خانم مجتبیزاده در حوزة عفاف و حجاب بود. در همین راستا برای پاسخگویی به شبهات این حوزه، طرحی به نام «چلچراغ» را آماده کردند که در آن شبهات مختلف در قالبهای هنریِ نمایشنامه، تئاتر، بازی، قصه، مسابقه، جدول و… پاسخ داده میشود. این یعنی پاسخ غیرمستقیم به شبهات، تنها با اجرای یک فعالیت. این طرح، رتبة سوم جشنوارة گوهرشاد و رتبة اول از نگاه مخاطب را کسب نموده است.
خانم مجتبیزاده به عنوان مسئول فرهنگی در مساجد، کارشان را با نوجوانان پیش میبرند؛ پاسخ شبهات را به صورت نمایشنامه درمیآورند و با کمک کارگروهی از بچههای دبیرستانی، آنها را با ادبیات نوجوانان امروزی بازنویسی میکنند. همچنین کتابی با عنوان «چلچراغ» که مشروح فعالیتهایشان است، برای مربیان و فعالین فرهنگی به چاپ رساندهاند.
[1]. دربارة این مرکز آمده است: «مرکز حجاب ریحانه النبی سلام الله علیها در سال ۱۳۸۴ به همت گروهی از طلاب حوزه علمیه قم و به منظور رفع دغدغه رهبر معظم انقلاب امام خامنهای (مدظله العالی) مبنی بر رفع مظلومیت فرهنگی تاسیس گردید. این مرکز به عنوان نخستین نهاد متولی ترویج فرهنگ حجاب با رویکرد علمی، کاربردی و قابلیت اجرایی و با دیدگاه مدیریت جهادی، توجه خود را بر حجاب برتر معطوف نموده است».