خلاصه شرح فعالیت
– وقتی دیدم که به جوانان بهایی داده نمیشود رفتم و دورههای صالحین را دیدم و سعی کردم در اینجا طبق فرمایش رهبر عزیزمان جوانان انقلابی تربیت کنیم.
– الان جهار سال که فرمانده پایگاه هستم و در کشور نمونه شده است و در استان و شهرستان هم مقام آوردیم. به اینجا آمدم و سعی کردیم جوانان انقلابی را تحویل جامعه بدهیم.
– چند تا جشنواره فرهنگی ایجاد کردیم ولی بیشترین ثمره را از جشنواره پیاس یعنی فوتبال کامپیوتری آغاز شد. مسابقه را طوری طراحی کردیم که همه خودشان میآمدند و ثبتنام میکردند حتی از شهرهای همجوار هم شرکت کرده بودند. حدود 600- 700 نفر شرکتکننده داشتیم و در دو رده سنی زیر چهارده و بالای چهارده سال بودند.
– در ایام کرونا طبق فرمایش رهبرمان کمکهای مومنانه در چندین مرحله انجام دادیم. در ماه رمضان استارت کار را زدیم و از خیرین محله و بچهها همهشان یک چیزی آوردند، شاید بعضیهایشان نقدی آوردند و بعضیهایشان جنسی و بعضیهایشان وسایلی را که اضافه بود آوردند و توانستیم حدود 40 میلیون جمعآوری کنیم و یک ماه هم طول کشید که کسانی را که نیازمند واقعی بودند شناسایی کرده و محمولهها را به دستشان برسانیم.
– ما هم یک طرح داریم به نانم دین محمدی که وارد مدرسه سیدالشهدا شدیم و از آنجا از پایه هفتم شروع کرده وآموزش میدهیم، هم فعالیتهای آموزشی میگذاریم و هم کلاسهای تقویتی که آنها را به مسجد جذب میکنیم چون میخواهیم همان راه مسجد را ادامه بدهند.
– حالا ما داریم یک مجتمع فرهنگی را درست میکنیم که یک قسمتش کتابخانه است که 40 – 50 میلیون کتاب دارد و یک قسمتی هم برای کلاسهای آموزشی گذاشتیم، هم درسی و هم قرآن و روخوانی. خلاصه کلاسهای زیادی میگذاریم.
– یک مرکز فرهنگی هم ایجاد میکنیم که محصولات فرهنگی را بفروشیم، هم درآمدزایی برای پایگاه باشد و هم اینکه بچهها بتوانند به راحتی به آن وسایل فرهنگ هم دسترسی پیدا کنند.
– ما اینجا حتی کلاسهای آموزش ساخت محصولات فرهنگی را برای بچهها تدارک دیدیم که آنها میتوانند محصولاتشان را تهیه و خودشان هم فروشنده محصولاتشان باشند. هم خودشان درآمدرایی کنند و هم برای پایگاه.
– آرزوی فرهنگی من این است که یک فضای فرهنگی بزرگ در شهرمان ایجاد کنیم که بچههایی که بد سرپرست هستند و یا والدین ندارند به آنجا بیایند و خودشان را بالا بکشند. همانجا از لحاظ آموزشی و تربیتی بالا ببریم که در جامعه حرف اول را بزنند.