ما کمک می‌خواهیم!

راوی: خانم لیلا پیراور

نام مجموعه: هیئت خادم الشهدا

استان: بجنورد (خراسان شمالی)

بیوگرافی:

سن: متولد سال 51، شغل: خانه‌دار، تحصیلات: دیپلم

کادر اصلی:

۱۲ نفر

شروع فعالیت:

سال 1398

فعالیت‌ها:

هیئت ما از جایی شروع شد که ما خادمین شهدا شدیم، خادمین شهدا در سامانه‌ای به نام کوله‌بار ثبت‌نام کرده و خادم راهیان نور می‌شوند. در سال چند مرتبه‌ای را به مناطق جنگی و به عنوان زائر و یا خادم اعزام می‌شوند و برمی‌گردند. پس از آن این بچه‌ها در طی سال راکد می‌شوند؛ به همین علت ما آمدیم و گفتیم یک هیئتی باشد تا بتوانیم با همدیگر بیشتر ارتباط داشته باشیم. بیشتر جمعیت ما از قشر جوانان و نوجوانان بودند و ما گفتیم حیف است که در این زمانه‌ این قشر خاکستری را رها کرده و به سوی خود جذب نکنیم.

در ابتدا هیئت ما مناسبتی بود و ماهانه و به شکل موکب و برنامه‌های تجمعی در پایگاه‌ها و  یا خانه‌های شهدا دعوت می‌شدیم و برنامه اجرا می‌کردیم. در برنامه‌های ما سخنرانی، مداحی و برنامه‌های جانبی مانند گفتمان نوجوانان را داشتیم؛ قبل از اجرای برنامه‌ها هم تهیه وسایل فرهنگی را داشتیم و پذیرایی‌هایی متناسب با سلیقه نوجوانان فراهم می‌کردیم.

از حدود ۱۵ نفر نوجوانی که در هیئت داشتیم الان الحمدلله به تعداد ۱۵۰ الی 200 نوجوان رسیده‌ایم و آنها را در سامانه خودمان داریم. در کنار آنها مادران و خواهرانشان هم هستند ولی مانور بیشتر ما روی نوجوانان است.

نوجوانان ما برنامه‌ای به نام “مبدا تا مقصد” را دارند که برنامه خادمین شهداست و زیر مجموعه سپاه است و هفتگی اجرا می‌شود. به این صورت که سر مزار شهدای شناخته شده می‌روند و آنجا از راویان یا مادر، همسر و خواهر شهید دعوت کرده و گفتگو می‌کنیم. اما چون تعداد بچه‌ها خیلی زیاد شد و از دسترس خارج می‌شدند، تصمیم گرفتیم که چند هیئت با مدیریت مختلف ایجاد نماییم.

مجدد داریم یک هیئتی را به نام چهارشنبه‌های امام رضایی(ع) و شهدایی راه‌اندازی می‌کنیم. آخرین کار ما هم گروه جهادی بود که به یکی از روستاها رفتیم و در آنجا دیدار با خانواده شهدا، سرکشی به مادر شهدا و گفت و گویی داشتیم و موارد مورد نیازشان را پیگیری کردیم.  

ما مکان ثابتی نداریم و سعی کردیم به مکان‌هایی برویم که تأثیرگذاری داشته باشیم.

بازخوردها:

الحمدالله ما در کار شکست ندیدیم و همیشه در حال پیشرفت بوده‌ایم؛ زیرا تمام نوجوانانی که با فرهنگ‌های مختلفی هستند را جذب کردیم.

ما در میلاد حضرت علی (ع) در سطح شهر دو موکب برگزار کردیم که یکی پذیرایی و دیگری موکب چالش بود. در موکب چالش یک صوتی را از طریق هدفون در گوش افرادی می‌گذاشتیم که در برنامه بودند و این صوت خطاب یک پدر به یک دختر بود. بعد از پایان صوت اشک از چشم افراد جاری می‌شد و اگر روسری نداشتند ما به آنها روسری و گیره هدیه می‌دادیم و می‌پوشیدند.

یا گروه تئاتری را توسط دختران 10 تا 18 سال تشکیل دادیم و تئاتر را اجرا کردند و هنوز هم در حال اجرا است و ما یک گروه بازیگر تئاتر بیرون دادیم.

در دهه فاطمیه ما تئاتر شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها را داشتیم، شهادت حضرت رقیه(س) و حادثه کربلا و شهادت امیرالمومنین(ع) را داشتیم.

این تجربه متعلق به طرح «مرکز مشاوره امام رضا (ع)» با 2 تجربه ثبت‌شده می‌باشد.

مجری طرح:

تصویر لیلا پیراور

لیلا پیراور

https://mtedad.org/?p=7821

تجربه‌های مشابه:

راوی: خانم رباب دقاقله نام مجموعه: هیئت حضرت زینب کبری سلام‌الله استان:....

راوی: خانم بتول حسینی‌نژاد نام مجموعه: فعالیت در حوزه علمیه فاطمیه شهرستان....

راوی: آقای جواد پوردکان نام مجموعه: شبکه بهداشت استان: هرمزگان (جاسک) بیوگرافی:....

راوی: خانم نسرین احمدزاده نام مجموعه: کانون فرهنگی تبلیغی انصار الزینب (س)....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

No products in the cart.

Return To Shop
ورود به سایت