ما کمک می‌خواهیم!

«فرشتگان سرزمین من» نام پویشی است که خانم مطهره بخشعلی‌زاده در اسلامشهر و با گروه فرهنگی-جهادی «حریم زینبی» آن را اجرایی کرده است. این گروه جهادی از عید غدیرخم سال ۱۴۰۱ فعالیت‌های خود را به صورت جدی آغاز کرده و در طی این مدت، پنج برنامه با نام «پاتوق دخترانه» در مناسبت‌های گوناگون و در پارک‌های مختلف اسلام‌شهر برگزار نموده‌ است. ۲۵ نفر از بانوان و دختران، در انجام فعالیت‌های این گروه مشارکت دارند و هدفشان شکستن سدّ بین دختران بی‌حجاب و باحجاب است.

پاتوق دخترانه، چندتایی غرفه و میز دارد. در میز کتاب، برای جذب مخاطبان و ارتباط‌گیری با افراد مختلف، افرادی دور میز می‌نشینند و کتاب‌ها را معرفی کرده و همراه با مخاطبان مطالعه می‌کنند. مخاطبانی هم هستند که کتاب را امانت می‌گیرند، در همان نزدیکی‌ها مطالعه می‌کنند و ساعتی بعد آن را تحویل می‌دهند. خانم بخشعلی‌زاده می‌گوید: «یک روز به دختر بی‌حجابی کتاب «یادت باشد» را معرفی کردیم. تمایلی نداشت کنار ما بنشیند، اما کتاب را گرفت و رفت در همان حوالی، تقریباً نیمی از آن را مطالعه کرد و آمد. گفت “فکر نمی‌کردم شما مذهبی‌ها هم اینقدر عاشق باشید!”».

برخی مخاطبان به بازی علاقه دارند. پس در «میز بازی»، بازی‌های مختلف هیجانی را کنار هم تجربه می‌کنند. هدف «مهد کودک» هم این است که بچه‌ها نسبت به دختران چادری و باحجاب احساس خوب و مثبتی پیدا کنند. چون کودکان لوح نانوشته هستند و ممکن است بچه‌ای که در خانواده‌ای بی‌حجاب زندگی می‌کند، تحت تأثیر خانواده یا رسانه، حس و شناخت منفی از چادری‌ها داشته باشد. در این غرفه، مربی‌های چادری با بچه‌ها فعالیت‌هایی مانند شعر، رنگ‌آمیزی، نقاشی، بازی انجام داده و به آن‌ها جایزه می‌دهند.

غرفة دیگری با دکور صورتی و جذابِ دخترانه‌اش محلی برای چالش حجاب یا تغییر است. در این چالش افراد بدحجاب يا بی‌حجاب دعوت می‌شوند تا حجاب کامل را امتحان کنند. خانم‌های حاضر در غرفه با افراد صحبت می‌کنند؛ اگر خودش روسری یا شال داشته باشد، با گیره، روسری‌اش را به صورتی که حجاب کامل داشته باشد، برای او می‌بندند. اگر هم فردی روسری نداشته باشد، با یک روسری برای او حجاب کامل را امتحان می‌کنند و بعد هم روسری و گیره را به او هدیه می‌دهند و با استند بال فرشته از او عکس می‌گیرند. در آخر هم پرچم متبرک حرم امام رضا (ع) را برای زیارت به افراد می‌دهند و با جملاتی از پیامبر و ائمه (ع) در مورد تکریم زن و حجاب، مخاطب را تشویق به حجاب می‌کنند. تلاش کلی بر این است که مخاطب در یک فضای احساسی و عاطفی، تجربة شیرینی از حجاب کسب کند.

«میز دِلانه» هم جایی است که مخاطبان با دختران گروه جهادی به گفت‌وگوی آزاد می‌نشینند و بحث‌های مختلفی با محوریت زن، حجاب و اسلام در آنجا شکل می‌گیرد.

به خاطر مشکلاتی که در تأمین هزینه‌های برنامه‌ها وجود دارد و شامل برپایی غرفه‌ها، میز جوایز و روسری‌هایی است که هدیه می‌دهند، تعداد برنامه‌های برگزارشده محدود است.

این تجربه متعلق به طرح «مرکز مشاوره امام رضا (ع)» با 2 تجربه ثبت‌شده می‌باشد.

مجری طرح:

تصویر مطهره بخشعلی‌زاده

مطهره بخشعلی‌زاده

https://mtedad.org/?p=7954

تجربه‌های مشابه:

راوی: خانم رباب دقاقله نام مجموعه: هیئت حضرت زینب کبری سلام‌الله استان:....

راوی: خانم بتول حسینی‌نژاد نام مجموعه: فعالیت در حوزه علمیه فاطمیه شهرستان....

راوی: آقای جواد پوردکان نام مجموعه: شبکه بهداشت استان: هرمزگان (جاسک) بیوگرافی:....

راوی: خانم نسرین احمدزاده نام مجموعه: کانون فرهنگی تبلیغی انصار الزینب (س)....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

No products in the cart.

Return To Shop
ورود به سایت