خلاصه شرح فعالیت:
آقای صابری میگوید: گلدوزی در استان خراسان یک هنر سنتی و قدیمی است و همه مادرها و مادربزرگهایمان این گلدوزیها را داشتند؛ روی پرده و آنهایی که با سلیقهتر بودند با آن لباس میدوختند. و 40- 50 سال است که این هنر فراموش شده.
پیشنهاد کار: ایشان میگویند یک شب که من و همسرم در یکی از این بومگردیها بودیم، به دلیل علاقه همسرم به گلدوزی، همیشه کارگاه و سوزنش همراهش بود متوجه پارگی یکی از پردهها شده و شروع کرد با استفاده از تکنیکهای گلدوزی این پرده را ترمیم کرد بدون اینکه صاحب اقامتگاه مطلع باشد. فردا که این ماجرا را تعریف کردیم خیلی خوشحال شد و دوست داشت که ما پردههایی را با ابعاد درب و پنجرههایش کنیم.
شبکهسازی: ایشان میگویند ما از پتانسیلی که در روستا داشتیم استفاده کردیم و شروع به ساخت یک شبکه کردیم. شبکه متشکل بود از یک هسته مرکزی که الان هست و آن هسته کار فروش و طراحی را انجام میدهد و یک شبکهای از دوزندهها که در روستا هستند و کار دوزندگی را انجام میدهند.
شیوه کار: زمانی که مشتری سفارشی میدهد به دو شکل است یا از طرحهای صفحههایمان است که انتخاب میکند یا براساس نیاز خودش و با سایز خودش سفارش میدهد. همکارهایی که در کارگاه ما هستند کار طراحی را انجام میدهند و طرحی را که مشتری خواسته روی پارچه پیاده میکند و بر اساس آن رنگبندی که مشتری خواسته یا رنگی که روی آن محصول بوده شروع به گذاشتن نخ و لوازم مورد نیاز میکند.
در حال حاضر ما در روستای حسینآباد شیروان 20 نفر دوزنده داریم، روتختی، رومیزی، کوسن، پرده و هر چیزی که در خانه باشد و جنسش از پارچه است ما تولیدش میکنیم و از گلدوزیهای سنتی خراسان استفاده میکنیم که قشنگترش کنیم.
شیوه فروش: در این مسیر سختیهای زیادی داشتیم، در عرض یکی دو سال در شبکههای اجتماعی توانستیم 62 هزار دنبالکننده داشته باشم و فروشمان خیلی افزایش یافت و هر شش ماه یکبار فروشمان دو برابر شد و
در حال حاضر فروشی که ما داریم از طریق شبکههای اجتماعی و وبسایت خودمان است.
ایده آینده: کاری که در آینده باید انجام شود ایجاد تنوع محصول و طرح است و ایجاد امکان سفارشدهی محصول تا حد امکان به صورت خیلی زیاد و به دلخواه مشتری است. دو کار خیلی بزرگی وجود دارد که مجموعه خیلی میخواهد انجام دهد، یکی لباس بانوان است مخصوصاً مانتو و دوم یکسری محصولات در حوزه کفپوشها مثل فرشینهها داشته باشیم.